S-Connect Payt

Online debiteurenbeheer in de cloud gekoppeld aan SnelStart

S-Connect Payt

Payt is een online dienstverlener die klanten met behulp van een intelligent platform in staat stelt om debiteurenbeheer uit te voeren en zelfstandig incassoprojecten te starten en beheren. Met Payt houdt u regie over uw debiteuren- en incassoproces tot aan de deurwaarder.

Maakt u gebruik van SnelStart en wilt u Payt hieraan koppelen? Dat kan! S-Connect Payt zorgt er voor dat Payt kan communiceren met uw boekhouding. Daarmee worden de mogelijkheden erg uitgebreid. Van alle gegevens die u in SnelStart vastlegt, kunnen specifieke rapportages gemaakt worden. Ook kunnen wij voor u een programma maken dat de functionaliteit van SnelStart voor u aanvult. Wij zorgen er dan voor dat u gegevens maar op één plek hoeft in te voeren. De functionaliteiten die SnelStart heeft, gaan we dus niet opnieuw bouwen, maar zoveel als mogelijk gebruiken.

Functies van Payt

Automatiseer het debiteurenbeheer van uw organisatie met Payt. Met een duidelijk overzicht ziet u wat het openstaande saldo is per klant en in welke fase van het facturatieproces deze klant zich bevindt.

Draai managementrapportages uit of draag een dossier over aan een deurwaarder via het platform.

Herinner debiteuren op structurele basis aan openstaande facturen. U bepaalt zelf het proces, de doorlooptijd en de manier waarop u een klant herinnert aan de openstaande factuur.

U heeft zelf het debiteurenbeheer in handen en communiceert zelf met uw klanten. Dat stelt u in staat om te achterhalen waarom een klant zijn of haar factuur niet betaalt en daar adequaat op te reageren.

Voordelen S-Connect Payt

Het integreren van systemen zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen communiceren. De processen die normaal gesproken veel tijd kosten, kunnen op deze manier geautomatiseerd worden. Bespaar tijd en geld met efficiënt werken.

Veilig data uitwisselen tussen Payt en SnelStart. In Payt staan veel persoonsgegevens opgeslagen. Hier moet u verantwoord mee omgaan. S-Connect is een veilige verbinding tussen Payt en uw SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Betalingen die worden geregistreerd in SnelStart worden doorgestuurd naar Payt en andersom. Zo kan u altijd inzien welke klant wel of niet betaald heeft.

Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen. Gegevens die u in SnelStart of Payt zet, synchroniseert S-Connect.

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult