S-Connect App4Sales

Efficiënt werken voor medewerkers in de buitendienst

Over S-Connect App4Sales

Deze mobiele applicatie is gekoppeld aan uw backoffice en maakt het mogelijk nieuwe klanten te registreren, artikelen uit de catalogus toe te voegen aan de order. Uw klanten kunnen direct de order tekenen op de Ipad of Android tablet. Heel handig zo’n app, maar als deze niet gekoppeld is aan uw administratie moet u alsnog alle gegevens handmatig overzetten. En dat wilt u natuurlijk niet. S-Connect is door S for Software ontwikkeld om SnelStart te kunnen koppelen met de verkoop-app App4Sales van Optimizers.

S-Connect koppelt App4sales met uw SnelStart-administratie en zorgt ervoor dat het overzetten van klant-, order,- en artikelgegevens automatisch gaat. 

IJzersterke voordelen van S-Connect

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen de app en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen App4Sales en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen de app en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Over App4Sales

Systeemeisen en prijsgegevens

Systeemeisen: SnelStart versie 10.72 of nieuwer en het pakket InBalans.

Aanschafprijs

  • €20.- p/m *

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult