Flexibel werken met SnelStart

Programma's die u helpen om nog slimmer te werken met uw SnelStart!

Over S for software

Slimmer werken met SnelStart is waar wij voor staan. Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.


TEAM

Maak kennis met het complete team:

Gerrit Valkenburg
Directie

Gerrit is samen met Jaap eigenaar van S for Software. Hij is verantwoordelijk voor marketing, verkoop, personeel, organisatie en algemene zaken. Ondernemen is zijn passie en daarom geniet hij er dan ook van om met andere ondernemers te sparren over hun bedrijfsvoering en de rol van ICT-oplossingen daarin. Zijn interesses gaan uit naar geschiedenis, politiek, Europa en de Scandinavische landen. Het luie zweet wat dan nog over is wordt eruit gewerkt met een potje zaalvoetbal.

Jaap van der Have
Directie

Jaap is samen met Gerrit eigenaar van S for Software. Hij is verantwoordelijk voor de afhandeling van storingen. Ook verzorgt hij de planning, stuurt hij onze medewerkers aan en voert hij klantgesprekken. Daarnaast vindt Jaap het leuk om te programmeren. In zijn vrije tijd speelt Jaap graag orgel, en dan het liefst muziek van de Franse componist Charles-Marie Widor. Op zondag is hij kerkorganist tijdens de kerkelijke bijeenkomsten. Ook vindt hij het fijn om met zijn drie kinderen naar de markt te gaan.

Elyanne Groeneveld
Directiesecretaresse/Office manager

Elyanne werkt sinds 2014 als office manager bij S for Software. Bij S for Software is Elyanne verantwoordelijk voor het telefonisch contact en contact per e-mail met al onze relaties. Daarnaast beheert zij ook de administratie van onze organisatie. In haar vrije tijd is Elyanne graag sportief bezig. Zo voetbalt zij bij Dovo vr1 en gaat zij graag mountainbiken. Daarnaast brengt zij ook graag veel tijd door met vrienden.

Christiaan Blok
Accountmanager

Bij S for Software zorgt Christiaan in samenwerking met Gerrit voor het accountmanagement. Het maken van afspraken en het bezoeken van klanten behoort tot zijn werkzaamheden. Ook is Christiaan actief blogger op onze zakelijke blog, waar hij zijn kennis met u deelt. Voor een gezellig potje voetbal of een drankje drinken met zijn vrienden heeft Christiaan altijd wel tijd. Daarnaast brengt hij ook veel tijd door met zijn vrouw en familie.

Jan Willem
Programmeur & Support

Jan Willem werkt als programmeur bij S for Software. Hij denkt graag in creatieve oplossingen en houdt van uitdagingen in zijn werk. Ook is hij altijd nog leergierig. Al van jongs af aan is hij bezig met programmeren. Zijn allereerste programmeerervaring was codelijsten uit de bibliotheek overtypen op de Commodore 128 van zijn vader. In zijn vrije tijd beheert hij enkele minecraft servers waar hij ook plugins voor schrijft. Ook speelt hij graag (coöperatieve) bordspellen.

Lisa Kreijfelt
Marketing & Communicatie

Lisa is onze marketing & communicatiemedewerker. Zij levert een bijdrage aan de ontwikkeling en het succesvol uitvoeren van het communicatie- en marketingbeleid. Denk hierbij aan het samenstellen, bedenken, schrijven en redigeren van uitingen voor diverse communicatiemiddelen. Ook in haar vrije tijd zit ze niet stil. Lisa is lid van het VierdaagseFeestCuijk comité waar ze evenementen organiseert voor tijdens de Vierdaagse in Cuijk. Daarnaast sport ze graag, houd ze van bakken en koken en brengt ze veel tijd door met familie, vrienden en haar vriend.

Renger van de Bunt
Programmeur

Renger werkt als programmeur bij S for Software. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van S-Flex Logistiek en is betrokken bij verschillende maatwerkprojecten voor klanten. Ondanks zijn jarenlange ervaring als programmeur blijft Renger zich ontwikkelen in zijn vak. Zo volgt hij een deeltijd-bacheloropleiding Informatica (Software Development) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In zijn vrije tijd houdt Renger van wielrennen en schaatsen. Renger is zelfs zo sportief dat hij dagelijks ruim 30 kilometer woon-werkverkeer aflegt op de fiets.

Roel Boeder
Programmeur

Roel houdt zich in zijn werk als programmeur bezig met maatwerkoplossingen voor onze klanten of de verdere ontwikkeling van onze standaard producten. Zijn werk als programmeur is meer dan werk alleen; het is zijn passie. Roel wil processen niet automatiseren om het automatiseren, maar hij heeft een duidelijk doel: Het werk moet makkelijker worden. Voor zijn werk bij S for Software werkte Roel als software engineer binnen de industriële automatisering. Roel is getrouwd en vader van twee kinderen.

Christiaan Sommer
Programmeur

Christiaan werkt sinds oktober 2017 als programmeur bij S for Software. Hij houdt zich vooral bezig met frontend web development projecten. Christiaan is erg leergierig en pakt dingen snel op. Voor hij bij S for Software aan de slag ging, volgde hij de opleiding Game Development. Door deze opleiding heeft hij ook web en applicatie development geleerd en zo is hij gaan programmeren. Hij wil volgend jaar weer een studie gaan volgen, uiteraard gericht op ICT. In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met game development. Hij vindt het erg leuk om games te maken en te gamen met vrienden.

Abiy Sahle
Programmeur

Abiy werkt sinds november 2017 als programmeur bij S for Software. Het liefst is hij bezig met web en mobiele app ontwikkeling. Hij besloot een aantal jaar geleden de associate studie Computer Science te gaan volgen. Abiy is leergierig en wil zoveel mogelijk cursussen volgen en certificeringen halen op gebieden die hem interesseren. Naast ICT is hij ook erg geïnteresseerd in landbouw en milieukunde. In zijn vrije tijd geniet hij van deelname aan projecten voor duurzame ontwikkeling. Daarnaast is Abiy een echte familieman en brengt graag het grootse deel van zijn vrije tijd door met zijn vrouw en dochter.

Anne Torn Broers
Programmeur

Anne werkt sinds mei 2018 als programmeur bij S for Software. Samen met Jaap mag hij de maatwerkoplossingen verzorgen voor de klanten, en dat doet hij met plezier. Hij staat graag klaar voor de medemens, daarbij vindt Anne het mooi om tijdrovende (boekhoud technische) handelingen voor klanten beheersbaarder te maken, maar ook om het tot in de puntjes te regelen. Anne komt uit een boomkwekersfamilie, is getrouwd en vader van 2 kinderen. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om lekkere en gezonde dingen te maken. Verder klust en fietst hij graag, maakt defecte apparaten weer aan de praat, helpt hij zijn omgeving waar hij kan en ook doet Anne graag vrijwilligerswerk.

Paul de Jong
Programmeur

Paul werkt sinds juli 2018 als programmeur bij S for Software. Hier houdt hij zich het liefst bezig met de projecten waar veel afwisseling en (voor hem) nieuwe technieken in zitten. Na een jaar gewerkt te hebben wil hij zijn opgedane ervaring weer meenemen naar school om zich verder te specialiseren in het vakgebied. Ditmaal op het HBO. In zijn vrije tijd is Paul vaak achter zijn pc te vinden, maar maakt hij ook graag tijd vrij voor een museumbezoek, optredens van zijn favoriete bands of een ritje op zijn racefiets.